Thomas Hogan Reserve Upgrade

Following community consultation in 2017, Thomas Hogan Reserve has undergone a number of upgrades to the central clearing and community hall landscape. Most recently the play-space was upgraded with new playground equipment, concrete and sandstone paving, wet-pour rubber, retaining walls, street furniture and planting of garden beds. The original concept design can be viewed here and the Ecological Restoration Action Plan can be found here.

Latest works - July-August 2019

The staircase that leads into Thomas Hogan Reserve from Martins Ave to Francis St will be reconstructed as part of the overall upgrade program. The staircase will be closed for approximately four weeks from the middle of July while works are underway. Visitors to the reserve will need to enter via the Francis St entrance.

Have Your Say Waverley

Have your say on current consultations in Waverley